rix-fm

Igår när kl var 19,30 tog vi oss en sväng till Jkpg o rix-fm festivalen.  Det var inte så mysigt väder men bra artister var det. Efter det åkte vi till syrran o käkade. 
 
 
 
 

Ett fjärde år...

Idag började jag skolan igen. Jag ska gå ett fjärde år för jag hann inte riktigt med alla ämnen förra året. Jag tycker det är bra att man får göra så. Det blev en slapp första dag för idrottslektionen var inställd så jag hade bara engelska en kvart typ haha.

Panta och rullstolskaka!!

 
Igår var jag och mormor och pantade. Vi hade en stor säck hemma,  så vi hjälpte mamma att bli av med den.
 
Jag har en permobil som jag kan köra själv genom att styra med hakan. Jag kan göra olika saker med den, tex sätta på tv:n och byta kanal och öppna dörren. Men tyvärr är jag inte bra på att använda den, knäppt ju! Men igår fick jag ett ryck och ställde mig i permobilen och började baka. Det fick bli en rullstolskaka som jag kallar det. Jag brukar säga det bara för att det är lätt att blissa rullstol och kaka, rulltårta finns liksom inte med på blisskartan. Eftersom det var typ 1000 år sen jag stod i permobilen så fick jag skitont i fötterna. Kunde inte stå länge, men alltid bra att stå en stund.
Rulltårtan blev så god!!!